UUTISET


 

Näinä aikoina pidän pääasiallisesti radiohiljaisuutta, vaikka jossain kohtaa saatankin kurkata saapuneet viestit.
7.-11.7 käyn töissä ja siitä vielä toviksi takaisin lomalle.

Viikko sitten Facebook-sivuni kaapattiin enkä ole sitä saanut toistaiseksi haltuuni. Mikäli olet Instagramissa ja haluat kuulla minulta erinäisiä juoksevia uutisia ja ilmoituksia peruutusajoista, niin suosittelen laittamaan IG-kanavani seurantaan.

21.5.2023 tuli päätökseen 2,5 vuoden kalevalaisen jäsenkorjauksen koulutus ja todistus kourassa. Vielä on jonkin verran kisällivaiheen hoitoja jäljellä (ajanvarauskalenterissa löytyy niiden laskenta), joiden jälkeen saan käyttää nimikesuojattua "kalevalainen jäsenkorjaaja"-nimikettä.

Purentalihaksistoon liittyvistä ongelmista käytetään nimitystä TMD eli Temporomandibular disorder. Niihin voi liittyä muunmuassa päänsärky, kasvojen ja suun alueen jähmeys ja oireet, ruoan pureskeluun liittyvä väsyminen ja puheen tuottamisen hankaloituminen.

Olen lomalla 7.7.-10.7. Vastaan yhteydenottoihin 6.7 asti ja sitten taas 11.7 alkaen. Yhteystiedot löydät täältä.

Nyt on siirretty toiminta kokonaisuudessaan Nokialle ja sitä myötä kalenterissakin on huomattavasti enemmän aikoja auki. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihini!

6.5 on avattu ensimmäiset vapaat ajat Nokialle eli ei muuta kuin kalenteri auki ja sieltä itselle sopivaa aikaa katselemaan! (Sisältää tarjouksen)

Uudet toimitilat avataan 1.5 osoitteeseen Ilkantie 11, 37150 Nokia. Työskentelen vielä pääasiallisesti Tampereen toimipisteellä, mutta pian ajanvaraus aukeaa Nokian pisteellekin. Seurataan asiain etenemistä!